top of page

Meidän tarina

Decovärin henkilökunnan ammattitaito oli alkanut karttumaan alalla jo 80-luvun loppupuolelta, kun työt alkoivat maalikaupassa Aleksis Kiven Kadulla. Maalikaupan loputtua Vesa Muuriaisniemi perusti työkaverin kanssa Decovärin 1992 samaan paikkaan Helsingin Kallioon. Aluksi toiminta oli pienempää ja suuntautunut automaalien valmistukseen. 

Kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana Decoväri on myynyt maaleja niin tavallisiin kuin erikoisempiin kohteisiin. Asiakaskunta koostuu niin Suomen johtavista yrityksistä, pienistä yrityksistä, kouluista sekä yksityisistä asiakkaista.  

Olemme vuosien aikana palvellut tuhansia tai oikeastaan satojatuhansia asiakkaita. Toimintamme perustuukin henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja meille on tärkeää että asiakas onnistuu maalaustyössään. Tyytyväiset asiakkaat ovat kantaneet meitä jo 30 vuotta. Nykyään henkilökohtainen palvelu, asiakkaalle räätälöidyt tuotteet ja palvelu on katoavaa kansanperinnettä, mutta meille se on asia jota haluamme vaalia. 

Vuosi 2022 oli yrityksessä uusien tuulien aikaa kun seuraava sukupolvi astui mukaan kuvioihin vaikka toistaiseksi hieman taka-alalle. Nuori sukupolvi toi paljon uusia ideoita eim. verkkokaupan ja myymälän uuden ilmeen. Vaikka historiamme on pitkä, uskomme että tarina on vasta alussa. 

bottom of page